, , ,

Rhodia Block No.8

Beställ nu!

kr25.00

Rhodia Block No.8 är en högkvalitativ skrivblock med slät, vit papper som är perfekt för anteckningar och skisser. Blocket har en orange eller svart omslag och använder sig av toppspiralbindning för enkel bladsidorvändning.

Artikelnr: 10623501288570890 Kategorier: , , ,

Rhodia Block No.8 är en liten anteckningsblock som är idealisk för snabba anteckningar, listor eller att bära med sig för dagliga påminnelser. Blocket mäter 74 x 210 mm, vilket gör det till ett smalt och kompakt format som enkelt får plats i de flesta fickor eller väskor.

Blocket har en ikonisk orange eller svart omslagsdesign som är kännetecknande för Rhodia-serien. Omslaget är tillverkat av ett slitstarkt papper som är belagt för att tåla väder och vind. Det är vikbart och kan enkelt vikas runt baksidan av blocket så att det inte är i vägen när man skriver.

Inuti innehåller Rhodia Block No.8 80 ark av högkvalitativt, vitt 80 g/m² papper. Pappret är syrafritt och pH-neutralt, vilket innebär att det inte gulnar över tid. Det är också mycket slätt och bläckvänligt, vilket gör det lämpligt för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor, utan att bläcket blöder igenom eller fjädrar.

Arkens linjering är en klassisk linjerad layout med en marginal längs toppen där sidnumret och datum kan noteras. Detta gör det enkelt att organisera anteckningar och referera tillbaka till dem. Sidorna är mikroperforerade längs toppen, vilket gör det enkelt att riva ut sidor rent och utan att lämna rufsiga kanter.

Rhodia Block No.8 är perfekt för professionella, studenter och alla som uppskattar högkvalitativt skrivpapper i en praktisk och bärbar form. Dess minimalistiska och funktionella design kombinerat med dess hållbarhet och skrivkomfort gör det till en favorit bland många som föredrar analoga anteckningsmetoder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Block No.8”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *