, , ,

Rhodia Block No.16 A5 Rutat

Beställ nu!

kr49.00

Rhodia Block No.16 A5 Rutat är en högkvalitativ skrivblock i A5-storlek med rutat papper. Blocket är känt för sitt släta papper som är lämpligt för olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor.

Artikelnr: 10623501606430739 Kategorier: , , ,

Rhodia Block No.16 A5 Rutat är en högkvalitativ skrivbok som är idealisk för anteckningar, skisser och tekniska ritningar. Den har en orange eller svart robust pappersomslag som är vattentålig och hållbar, vilket gör den till en pålitlig följeslagare för dagligt bruk.

Storleken på blocket är A5 (148 x 210 mm), vilket gör det tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras i en väska eller ryggsäck, men ändå tillräckligt stort för bekväm skrivning och läsning. Pappret är av högsta kvalitet, 80 g/m², och är känt för sin släthet och förmåga att motstå bläckgenomträngning, vilket gör det lämpligt för användning med bläckpennor, fineliners och även vissa typer av pennor med flytande bläck.

Rhodia Block No.16 har ett rutat mönster med 5×5 mm rutor, vilket ger en tydlig guide för skrivning eller ritning utan att vara distraherande. Rutnätet underlättar skapandet av strukturerade layouter och hjälper till att hålla text och diagram organiserade.

Blocket innehåller 80 ark (160 sidor) av det vita, syrafria pappret som är mikroperforerat vid toppen. Detta gör det enkelt att riva av sidor rent och snyggt utan att skada de återstående sidorna. Den unika toppbindningen är förstärkt med en robust baksida som ger en stabil skrivyta, även när du inte har tillgång till ett skrivbord.

Rhodia Block No.16 A5 Rutat är populärt bland professionella och studenter inom olika fält, inklusive arkitekter, designers och ingenjörer, samt bland de som uppskattar kvalitetspapper för sitt dagliga skrivande. Dess klassiska och funktionella design har gjort det till en favorit för många som värdesätter precision och kvalitet i sitt skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Block No.16 A5 Rutat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *