, , ,

Rhodia Block No.15 A5 Linjerat

Beställ nu!

kr75.00

Rhodia Block No.15 A5 Linjerat är en skrivbok i A5-format med linjerade sidor. Den är känd för sitt högkvalitativa papper och hållbara omslag.

Artikelnr: 10623501783478230 Kategorier: , , ,

Rhodia Block No.15 A5 Linjerat är en högkvalitativ skrivbok som är idealisk för anteckningar, skisser och skrivuppgifter. Den har en A5-storlek (148 x 210 mm) vilket gör den lätt att bära med sig samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för att skriva ned tankar och idéer.

Omslaget på Rhodia Block No.15 är tillverkat av ett slitstarkt och vattentåligt kartongmaterial med Rhodias distinkta orange eller svarta färg och logotyp. Omslaget är vikbart vilket gör det enkelt att använda blocket även när man inte har tillgång till ett skrivbord eller annan plan yta.

Pappret i Rhodia Block No.15 är av hög kvalitet, med en vikt på 80 g/m². Det är slätt och vitt, vilket ger en behaglig skrivyta och gör att bläck inte blöder igenom eller genomskinlig. Pappret är dessutom syrafritt, vilket bidrar till längre hållbarhet och motståndskraft mot gulning över tid.

Blocket innehåller 80 linjerade sidor. Linjeringen är subtil och inte distraherande, med en standardavstånd som passar de flesta användares skrivbehov. Sidorna är mikroperforerade längs toppen vilket gör det enkelt att riva ut sidor rent och snyggt om så önskas.

Rhodia Block No.15 är perfekt för professionella, studenter och alla som uppskattar kvalitetspapper för sina anteckningar och skrivprojekt. Dess klassiska design och funktionalitet gör det till ett populärt val bland många som föredrar analoga anteckningsmetoder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Block No.15 A5 Linjerat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *