, , ,

Rhodia Block No.13 A6 Rutat

Beställ nu!

kr26.00

Rhodia Block No.13 A6 Rutat är en högkvalitativ skrivblock i A6-format med rutat papper. Blocket är känt för sitt släta, blekt papper som är lämpligt för olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor.

Artikelnr: 10623502070581362 Kategorier: , , ,

Rhodia Block No.13 A6 Rutat är en högkvalitativ anteckningsblock som är idealisk för både professionellt och personligt bruk. Blocket är i A6-format, vilket motsvarar måtten 105 x 148 mm, och är därmed lätt att bära med sig i en ficka eller väska.

Papperet i Rhodia Block No.13 är av premiumkvalitet, vitt 80 g/m² papper som är känt för sin släthet och förmåga att motstå bläckgenomträngning, vilket gör det lämpligt för användning med bläckpennor, finelinerpennor och även reservoarpennor. Rutnätet på papperet är subtilt och består av små kvadrater som är 5×5 mm, vilket ger en utmärkt guide för både skrivning och ritning utan att vara distraherande.

Blocket innehåller 80 ark som är mikroperforerade vid toppen, vilket gör det enkelt att riva av sidor rent och utan att lämna ruggiga kanter. Omslaget är gjort av ett robust och vattentåligt kartongmaterial som är vikt runt toppen och kan vikas bakåt, vilket ger en stabil skrivyta när man är på språng.

Designen är klassiskt minimalistisk med Rhodias signaturfärg orange och svart, och logotypen synligt på framsidan. Blocket är limmat vid toppen, vilket säkerställer att sidorna hålls ihop säkert men ändå kan tas bort med lätthet.

Rhodia Block No.13 A6 Rutat är välkänt bland studenter, designers, ingenjörer och alla som uppskattar högkvalitativt papper för sina anteckningar och skisser. Dess kompakta storlek och hållbara design gör det till en pålitlig följeslagare för dagliga anteckningar och idéer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Block No.13 A6 Rutat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *