, ,

Playbox Washitejp Metallfärg 6-pack

Beställ nu!

kr39.00

Playbox Washitejp Metallfärg 6-pack är ett set med sex rullar dekorativa tejper i olika metalliska färger. Tejpen kan användas för pyssel, dekoration och kreativa projekt.

Artikelnr: 10623502089002974 Kategorier: , ,

Playbox Washitejp Metallfärg är ett set med sex rullar dekorativa tejper som kommer i olika metalliska färger. Dessa tejper är tillverkade av ett lätt, pappersliknande material som kallas washi, vilket är känt för sin flexibilitet och styrka. Washitejpen är självhäftande och kan fästas på en mängd olika ytor som papper, kartong, plast, glas och metall.

Varje rulle i detta 6-pack mäter vanligtvis omkring 10 till 15 millimeter i bredd och har en längd på flera meter, vilket ger användaren gott om material för olika projekt. Färgerna i detta set är inspirerade av olika metaller och kan inkludera nyanser som guld, silver, koppar, brons, och kanske även färgglada metalliska toner som blått och grönt med en metallisk glans.

Washitejpen är idealisk för scrapbooking, korttillverkning, dekorering av dagböcker och planerare, samt för att skapa gränser och ramverk i olika hantverksprojekt. Tejpen är också lätt att riva för hand och kan tas bort utan att lämna kvar klisterrester, vilket gör den ompositionerbar och användarvänlig.

Playbox Washitejp Metallfärg är en populär produkt bland hantverkare och DIY-entusiaster som uppskattar dess mångsidighet och dekorativa kvaliteter. Setet erbjuder en enkel och rolig sätt att lägga till en touch av glans och elegans till alla kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Playbox Washitejp Metallfärg 6-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *