Playbox Pappersmix A4 20 Ark

Beställ nu!

kr39.00

Playbox Pappersmix A4 20 Ark är ett paket med 20 ark papper i A4-storlek. Paketet innehåller en blandning av olika färger för kreativa projekt och pyssel.

Artikelnr: 10623500146308478 Kategori:

Playbox Pappersmix A4 20 Ark är ett sortiment av färgglada papper i A4-storlek som är avsedda för en mängd olika kreativa projekt och hantverk. Varje förpackning innehåller 20 ark av högkvalitativt papper i olika färger, vilket ger användaren en bred palett att arbeta med.

Produktspecifikationer:

– Storlek: A4 (210 x 297 mm)
– Antal ark i förpackningen: 20
– Färg: Blandade färger
– Papperstyp: Färgat papper
– Papprets vikt: Ofta mellan 80 till 120 g/m², vilket gör det lämpligt för både teckning och utskrift.
– Användningsområden: Lämpligt för en rad olika pysselaktiviteter, inklusive skapande av collage, korttillverkning, scrapbooking, pappersvikning och skolprojekt.
– Miljöinformation: Pappret är ofta tillverkat av förnybara resurser och kan vara återvinningsbart, beroende på tillverkarens miljöpolicy.
– Förpackning: Pappret kommer vanligtvis förpackat i en skyddande plastförpackning för att hålla pappret rent och fritt från skador under transport och förvaring.

Playbox Pappersmix A4 20 Ark är en mångsidig produkt som passar för både barn och vuxna som vill utforska sin kreativitet genom pappersbaserade projekt. Med ett urval av levande och attraktiva färger kan användarna skapa iögonfallande verk som står ut. Pappret är tillräckligt tjockt för att inte lätt rivas under användning, men ändå flexibelt nog för att enkelt kunna klippas och formas efter behov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Playbox Pappersmix A4 20 Ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *