Rea!

Playbox Kornlera 12-set

Beställ nu!

kr84.00

Playbox Kornlera 12-set är ett paket med tolv olika färger av kornlera för barns kreativa lek och pyssel. Kornleran är mjuk, formbar och lämpar sig för att skapa figurer och objekt.

Artikelnr: 10623501861835429 Kategori:

Playbox Kornlera 12-set är en samling av tolv olika färgade kornleror som är designade för att stimulera kreativitet och finmotorik hos barn. Varje burk innehåller en mjuk, formbar lera som är lätt att arbeta med och som inte torkar ut när den lämnas i öppen behållare. Leran är tillverkad av små, färgglada korn som ger en unik textur och känsla, vilket gör den till ett roligt och sensoriskt material för barn att utforska och skapa med.

Produkten är säker för barn och är fri från giftiga ämnen, vilket gör den idealisk för användning i hemmet, förskolan eller skolan. Kornleran är också allergivänlig och lämplig för barn med känslig hud. Setet innehåller en regnbågspalett av färger, vilket ger barn möjlighet att blanda och matcha för att skapa egna nyanser och färgkombinationer.

Varje burk i Playbox Kornlera 12-set innehåller en generös mängd lera, vilket ger barnen möjlighet att skapa flera projekt från varje färg. Förpackningen är återförslutningsbar, vilket hjälper till att hålla leran fräsch och återanvändbar för framtida lek.

Setet främjar utvecklingen av barns kreativa tänkande och konstnärliga uttryck, samtidigt som det ger en taktil och visuell stimulans. Det är lämpligt för en mängd olika aktiviteter, inklusive modellering, skulptering och blandning, och kan användas för att skapa allt från enkla figurer till mer komplexa konstverk.

Playbox Kornlera 12-set är en utmärkt resurs för föräldrar och pedagoger som vill uppmuntra barns kreativitet och hand-öga-koordination på ett lekfullt och pedagogiskt sätt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Playbox Kornlera 12-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *