Rea!

Playbox Färgat papper Svart 25 st 180 g

Beställ nu!

kr38.00

Playbox Färgat papper är ett paket med 25 svarta ark. Varje ark väger 180 gram.

Artikelnr: 10623500358577437 Kategori:

Playbox Färgat papper är ett högkvalitativt konstruktionspapper som är perfekt för en mängd olika kreativa projekt och hantverk. Detta paket innehåller 25 ark av svart färgat papper, vilket ger en rik och djup nyans som är idealisk för att skapa kontrast eller för att användas som bakgrund för ljusare färger.

Varje ark av Playbox Färgat papper har en vikt på 180 gram per kvadratmeter, vilket gör det till ett robust och hållbart papper som står emot riven och skrynkling. Den tjockare gramvikten innebär också att pappret är lämpligt för en rad olika medium, inklusive kritor, färgpennor, markörer och även vissa typer av lim utan att pappret blir vågigt eller missformas.

Papprets storlek är anpassad för att passa de flesta standardprojekt och kan enkelt klippas eller vikas för att passa specifika designbehov. Det är ett utmärkt val för skolprojekt, scrapbooking, korttillverkning, affischskapande och andra konst- och hantverksaktiviteter.

Playbox är ett varumärke känt för sina kvalitetsprodukter inom konst och hantverk, och detta färgade papper är inget undantag. Det är tillverkat av hållbara material och är säkert att använda för barn och vuxna. Dess universella svarta färg gör det till ett mångsidigt tillägg till alla hantverksmaterial och kan användas i både formella och informella sammanhang.

Sammanfattningsvis är Playbox Färgat papper Svart 25 st 180 g ett pålitligt och mångsidigt papper som är perfekt för alla som älskar att skapa med papper. Dess kvalitet och hållbarhet gör det till ett utmärkt val för en rad olika konstnärliga och pedagogiska tillämpningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Playbox Färgat papper Svart 25 st 180 g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *