Rea!

Playbox Färgat papper Röd 25 st 180 g

Beställ nu!

kr38.00

Playbox Färgat papper är ett paket med 25 ark rött papper. Varje ark väger 180 gram och är avsedda för olika typer av hantverk och kreativa projekt.

Artikelnr: 10623500691515044 Kategori:

Playbox Färgat papper är ett högkvalitativt konstruktionspapper i färgen röd. Varje förpackning innehåller 25 ark av tjockt och hållbart papper med en vikt på 180 gram per kvadratmeter, vilket gör det till ett robust val för en mängd olika kreativa projekt och hantverk. Papprets mått är vanligtvis anpassade för att passa standardstorlekar, vilket underlättar användningen i olika sammanhang, såsom att skapa kort, scrapbooking, eller för skolprojekt.

Papprets röda färg är jämn och intensiv, vilket ger en livfull och attraktiv finish till alla konstverk eller hantverk det används till. Färgen är dessutom beständig och bleknar inte lätt, vilket säkerställer att skapade projekt behåller sin lyster över tid.

Playbox Färgat papper är syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar med tiden och är säkert att använda för barn. Detta gör det till ett utmärkt val för skolor, förskolor och hemmabruk där barnens säkerhet är av yttersta vikt.

Pappret är lätt att klippa och forma, vilket gör det till ett flexibelt material för olika typer av konstnärliga uttryck. Det kan även användas i skrivare och kopiatorer som klarar av tjockare papperskvaliteter, vilket utökar dess användningsområden.

Sammanfattningsvis är Playbox Färgat papper i rött en mångsidig och högkvalitativ produkt som passar utmärkt för en rad olika kreativa ändamål, från hantverk och dekorationer till mer formella projekt som affischer och presentationer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Playbox Färgat papper Röd 25 st 180 g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *