Rea!

Playbox Färgat Papper Regnbåge 20 Ark

Beställ nu!

kr38.00

Playbox Färgat Papper Regnbåge är ett set med 20 ark papper i olika regnbågsfärger. Det är lämpligt för kreativa projekt och pyssel.

Artikelnr: 10623500163298606 Kategori:

Playbox Färgat Papper Regnbåge är en förpackning med 20 ark högkvalitativt, färgglatt papper som är idealiskt för en mängd olika pysselprojekt, konstverk och kreativa aktiviteter. Varje ark i förpackningen mäter 297 x 210 mm, vilket motsvarar A4-standardstorleken, vilket gör det lätt att använda i de flesta skrivare och kopiatorer samt att klippa och forma för hand.

Denna produkt innehåller en regnbågspalett av färger, vilket innebär att varje förpackning kommer med en variation av levande och ljusa färger som kan inkludera rött, orange, gult, grönt, blått, indigo och violett. Färgerna är jämnt fördelade genom papperet och är resistenta mot att blekna, vilket säkerställer att de behåller sin intensitet även efter att ha blivit utsatta för ljus och hantering.

Papperet är tillverkat av en tjockare kvalitet än vanligt skrivpapper, vilket gör det mer hållbart och lämpligt för olika typer av hantverk, inklusive vikning, klippning, limning och målning. Det är också syrafritt, vilket innebär att det inte kommer att gulna eller försämras över tid, vilket är viktigt för konservering av konstverk och dokument.

Playbox Färgat Papper Regnbåge är perfekt för skolor, förskolor och hemmabruk, och erbjuder en kostnadseffektiv lösning för lärare och föräldrar som vill uppmuntra barnens kreativitet och finmotorik. Det kan användas för att skapa allt från enkla teckningar och collage till mer komplexa papperskonstprojekt som origami, scrapbooking och korttillverkning.

Förpackningen är enkel att förvara och varje ark är lätt att ta ut utan att skada de andra arken. Med Playbox Färgat Papper Regnbåge kan användare förvänta sig en produkt som är både mångsidig och inspirerande, vilket ger en färgstark grund för alla typer av pappersbaserade projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Playbox Färgat Papper Regnbåge 20 Ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *