Rea!

Playbox Färgat papper Orange 25 st 180 g

Beställ nu!

kr38.00

Playbox Färgat papper är ett paket med 25 ark orange papper. Varje ark väger 180 gram och är avsedda för olika typer av hantverk och kreativa projekt.

Artikelnr: 10623501425819612 Kategori:

Playbox Färgat papper Orange är ett paket med 25 ark av högkvalitativt, orange färgat papper. Varje ark väger 180 gram per kvadratmeter, vilket gör pappret till ett tjockare och mer hållbart alternativ än standardpapper. Detta gör det lämpligt för en mängd olika kreativa projekt och hantverk, såsom scrapbooking, korttillverkning, origami, eller för att skapa färgglada dekorationer och affischer.

Papprets mått är anpassade för att passa de flesta standardstorlekar, vilket gör det enkelt att använda i skrivare och kopieringsmaskiner, samt att skära till önskad form och storlek för manuella projekt. Den levande orange färgen är jämnt fördelad över hela papprets yta, vilket ger en enhetlig och estetiskt tilltalande finish.

Playbox Färgat papper är tillverkat med tanke på miljön och är ofta tillverkat av återvunnet material eller från hållbart skogsbruk. Detta gör det till ett bra val för miljömedvetna konsumenter och skolor som vill uppmuntra till kreativitet samtidigt som de tar hänsyn till miljön.

Paketet med 25 ark gör det till ett ekonomiskt val för klassrum, hobbyister och professionella designers som behöver en större mängd papper för sina projekt. Med sin tjocklek och starka färg är Playbox Färgat papper Orange en pålitlig resurs för alla som behöver ett hållbart och iögonfallande papper.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Playbox Färgat papper Orange 25 st 180 g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *