Rea!

Playbox Färgat Papper olika storlekar5 Ark

Beställ nu!

kr81.00

Playbox Färgat Papper är ett set med 5 ark av papper i olika storlekar. Pappret är avsett för kreativa projekt och pyssel.

Artikelnr: 10623501618407643 Kategori:

Playbox Färgat Papper är ett set med 5 ark av högkvalitativt, färgglatt papper som är avsedda för en mängd olika kreativa projekt och hantverk. Varje ark i setet kommer i olika storlekar, vilket ger användaren en mångsidighet i skapandet. Pappret är tillverkat för att vara lätt att klippa, vika och limma, vilket gör det idealiskt för allt från scrapbooking och korttillverkning till att skapa dekorationer och collage.

Produkten innehåller en variation av färger som kan inkludera primärfärger såsom rött, blått och gult, samt andra ljusa och lockande färger som kan inspirera till kreativitet. Färgerna är solida och jämnt fördelade över pappret för att säkerställa en professionell finish på det färdiga arbetet.

Papprets storlekar är anpassade för att passa de flesta projekt och kan inkludera populära storlekar som A4, A5, eller ännu mindre dimensioner. Detta gör det enkelt att välja rätt storlek för projektet utan att behöva skära till pappret själv.

Playbox Färgat Papper är tillverkat av hållbart material som är tänkt att hålla för barns lek och skapande, vilket gör det till en utmärkt resurs för skolor, förskolor och hemmabruk. Pappret är också syrafritt, vilket innebär att det inte bleknar över tid och är säkert för att skapa arkivbeständiga projekt.

Sammanfattningsvis är Playbox Färgat Papper olika storlekar 5 Ark en mångsidig och färgstark produkt som är perfekt för en rad olika konst- och hantverksprojekt, och dess olika storlekar och högkvalitativa material gör det till ett värdefullt tillägg till varje kreativ verktygslåda.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Playbox Färgat Papper olika storlekar5 Ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *