Playbox Färgat papper Mörkblå 25 st 180 g

Beställ nu!

kr45.00

Playbox Färgat papper är ett paket med 25 ark mörkblått papper. Varje ark väger 180 gram och är avsedda för olika typer av hantverk och kreativa projekt.

Artikelnr: 10623501999175013 Kategori:

Playbox Färgat papper Mörkblå är ett paket med 25 ark av högkvalitativt, mörkblått papper. Varje ark väger 180 gram per kvadratmeter, vilket gör pappret till ett tjockare och mer hållbart alternativ än vanligt skriv- eller ritpapper. Detta papper är idealiskt för en mängd olika kreativa projekt, såsom scrapbooking, korttillverkning, origami, eller för att skapa egna dekorationer.

Papprets mått är anpassade för att passa de flesta standardstorlekar, vilket gör det enkelt att använda i skrivare och skärmaskiner. Den mörkblå färgen är djup och jämn, vilket ger ett professionellt och estetiskt tilltalande utseende till alla projekt. Pappret är dessutom syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och är säkert att använda i projekt som ska bevaras länge.

Playbox är ett varumärke känt för sina kvalitetsprodukter inom hobby och hantverk, och detta färgade papper är inget undantag. Det är lämpligt för både barn och vuxna som vill utforska sin kreativitet och skapa vackra, hållbara konstverk och hantverk med ett professionellt utseende.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Playbox Färgat papper Mörkblå 25 st 180 g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *