Rea!

Playbox Färgat papper Gul 25 st 180 g

Beställ nu!

kr38.00

Playbox Färgat papper är ett paket med 25 ark guldfärgat papper. Varje ark väger 180 gram och är avsedda för olika typer av hantverk och kreativa projekt.

Artikelnr: 10623500639831470 Kategori:

Playbox Färgat papper är ett högkvalitativt konstruktionspapper i en klar och livlig gul nyans. Varje förpackning innehåller 25 ark av 180 grams papper, vilket ger en tjock och hållbar känsla. Detta papper är perfekt för en mängd olika kreativa projekt, inklusive scrapbooking, korttillverkning, skyltar, och konst- och hantverksarbeten.

Papprets mått är anpassade för att passa de flesta standardprojekt och kan enkelt klippas eller formas efter behov. Den enhetliga färgen på varje ark säkerställer att det färdiga projektet får ett professionellt och enhetligt utseende. Papprets yta är lämplig för att skriva på med olika pennor, inklusive markörer och gel pennor, samt för att fästa andra material som glitter, paljetter eller tyg.

Playbox Färgat papper är tillverkat med tanke på miljön och är ett bra val för lärare, föräldrar och alla som ägnar sig åt hantverk som vill ha ett pålitligt och miljövänligt material. Produkten är lämplig för både barn och vuxna, vilket gör den till en mångsidig tillgång i alla kreativa sammanhang.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Playbox Färgat papper Gul 25 st 180 g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *