Rea!

Pilot G2 2GO 4-set Neon

Beställ nu!

kr87.00

Pilot G2 2GO 4-set Neon är ett paket med fyra neonfärgade gelbläckpennor kända för sin smidiga skrivkänsla och långvariga bläck. Pennorna har en bekväm greppzon och är omtyckta för sin hållbarhet och klara färger.

Artikelnr: 10623502002707064 Kategori:

Pilot G2 2GO 4-set Neon är ett paket med fyra högkvalitativa gelbläckpennor från det välkända varumärket Pilot. Dessa pennor är kända för sin exceptionella skrivkomfort och hållbarhet. Setet innehåller pennor i neonfärger, vilket ger en livlig och iögonfallande touch till din skrift.

Varje penna i Pilot G2 2GO Neon-setet har en fin spets på 0,7 mm som ger en jämn och exakt linje, vilket är idealiskt för både skrivning och detaljerat arbete. Gelbläcket är vattenbaserat och har en speciell sammansättning som ger en mjuk och smidig skrivupplevelse utan att bläcket klumpar sig eller hoppar över på papperet.

Pennorna har en ergonomisk design med ett bekvämt gummigrepp som minskar trötthet i handen under långa skrivsessioner. Den genomskinliga pennkroppen låter användaren se hur mycket bläck som finns kvar, vilket är praktiskt för att undvika oväntat bläckslut.

Pilot G2 2GO Neon-setet inkluderar en klämma på locket, vilket gör det enkelt att fästa pennan vid anteckningsböcker, fickor eller dokument. Locket har också en färgkodad topp som matchar bläckfärgen, vilket gör det enkelt att snabbt välja önskad färg.

Bläcket i dessa pennor är också arkivsäkert, vilket innebär att det är vattenfast, ljusbeständigt och inte bleknar över tid. Detta gör pennorna lämpliga för dokument som behöver bevaras under lång tid.

Sammanfattningsvis är Pilot G2 2GO 4-set Neon ett utmärkt val för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar kvalitetspennor med levande färger och en pålitlig skrivupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pilot G2 2GO 4-set Neon”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *