Pilot Choose Gelpenna 0.7 Vit

Beställ nu!

kr25.00

Pilot Choose Gelpenna 0.7 Vit är en vit gelpenna med en spets på 0.7 mm för fina linjer. Pennan är idealisk för mörka eller färgade papper och för konstnärliga applikationer som scrapbooking eller tygdekorationer.

Artikelnr: 10623501609078229

Pilot Choose Gelpenna 0.7 Vit är en högkvalitativ gelpenna som erbjuder en jämn och exakt skrivupplevelse. Pennan har en spetsstorlek på 0.7 mm, vilket ger en medelbred linje som är idealisk för både skrivning och detaljerat arbete. Den vita gelbläcket är starkt pigmenterat, vilket ger en klar och tydlig linje på mörka eller färgade papper, vilket gör den perfekt för konstnärliga applikationer såsom scrapbooking, korttillverkning eller att lägga till höjdpunkter i illustrationer.

Pennkroppen har en slank och ergonomisk design som gör den bekväm att hålla i även under längre skrivsessioner. En genomskinlig fönstersektion på pennan låter användaren se hur mycket bläck som är kvar, vilket är praktiskt för att undvika oväntat bläckslut. Pennan är också utrustad med en klämma så att den enkelt kan fästas på papper, anteckningsböcker eller fickor för snabb åtkomst.

Pilot Choose Gelpenna använder sig av Pilots välkända gelformel som säkerställer en smidig skrivkänsla utan att bläcket klumpar sig eller hoppar över. Bläcket är också vattenfast och bleknar inte över tid, vilket gör det till ett pålitligt val för viktiga dokument och konstverk.

Denna penna är återfyllningsbar, vilket innebär att användaren kan byta ut bläckpatronen när den tar slut istället för att kasta hela pennan, vilket är både ekonomiskt och miljövänligt. Pilot Choose Gelpenna 0.7 Vit är en mångsidig och pålitlig penna som passar för både professionellt bruk och personliga projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pilot Choose Gelpenna 0.7 Vit”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *