Pentel Oljepastell Metallic 6-set

Beställ nu!

kr49.00

Pentel Oljepastell Metallic 6-set är ett set med sex oljepastellkritor i metalliska färger. De är lämpliga för konstnärliga ändamål och kan användas på olika underlag för att skapa skimrande effekter.

Artikelnr: 10623501639072129 Kategori:

Pentel Oljepastell Metallic 6-set är en samling av sex högkvalitativa oljepastellkritor med metalliska färger. Dessa pasteller är designade för att ge en glänsande och skimrande effekt på ditt konstverk. Setet inkluderar vanligtvis en palett av metalliska färger såsom guld, silver, koppar, grön, blå och lila, vilket ger konstnärer möjligheten att skapa dynamiska och iögonfallande verk.

Varje pastellkrita är tillverkad med en premiumblandning av pigment och vax som ger en mjuk och smidig applicering. Kritorna har en robust konstruktion som gör att de inte bryts lätt, samtidigt som de är tillräckligt mjuka för att blanda och skugga med lätthet. De är idealiska för att lägga till metalliska accenter och detaljer i både stora och små konstprojekt.

Pentel Oljepastell Metallic 6-set är lämpligt för en mängd olika ytor, inklusive papper, kartong, trä och till och med duk. De är vattenresistenta när de har torkat, vilket gör dem hållbara och långvariga. Pastellerna är också icke-toxiska, vilket gör dem säkra för användning av både barn och vuxna.

Setet kommer i en praktisk förpackning som gör det enkelt att förvara och transportera pastellerna utan att de skadas. Detta gör dem till ett utmärkt val för konstnärer som är på språng eller som vill ha sina material organiserade och lättillgängliga.

Pentel är ett välkänt märke inom konstmaterial, och deras oljepasteller är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet. Detta Metallic 6-set är inget undantag och är ett utmärkt tillägg till varje konstnärs verktygslåda, oavsett om du är en hobbykonstnär eller en professionell.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pentel Oljepastell Metallic 6-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *