Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic Gelpenna Metallic Purple

Beställ nu!

kr45.00

Artikelnr: 10623501990220683 Kategori:

Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic Gelpenna Metallic Purple är en högkvalitativ gelpenna som erbjuder en unik skrivupplevelse med sitt metalliska lila bläck. Pennan har en medium spets på 1,0 mm som ger en jämn och kontinuerlig bläckflöde, vilket gör den idealisk för både skrivning och dekoration.

Pennkroppen är ergonomiskt utformad med en mjuk gummigreppzon som ger komfort och kontroll under längre skrivsessioner. Den genomskinliga pennkroppen tillåter användaren att se bläcknivån, så att man vet när det är dags att byta refill.

Bläcket i Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic är vattenbaserat men ändå starkt pigmenterat, vilket resulterar i klara och livfulla färger som står ut på både ljusa och mörka papper. Den metalliska effekten ger en extra dimension till skrivandet och gör den perfekt för kreativa projekt som scrapbooking, korttillverkning eller andra hantverk.

Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic Gelpenna är också arkivsäker, vilket innebär att bläcket inte bleknar över tid och är vattenresistent när det väl torkat. Detta gör pennan till ett pålitligt verktyg för dokument som behöver bevaras över lång tid.

För att skydda spetsen och förlänga pennans livslängd är den utrustad med en robust klämma och en skyddande hatt som enkelt kan sättas fast på baksidan av pennan när den används.

Sammanfattningsvis är Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic Gelpenna Metallic Purple en mångsidig och pålitlig gelpenna som kombinerar komfort, stil och prestanda, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som uppskattar kvalitet och estetik i sitt skrivande och kreativa arbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic Gelpenna Metallic Purple”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *