Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic Gelpenna Metallic Green

Beställ nu!

kr45.00

Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic Gelpenna Metallic Green är en gelpenna med metalliskt grönt bläck. Pennan har ett ergonomiskt grepp och en mediumspets för jämn skrift.

Artikelnr: 10623500100696907 Kategori:

Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic Gelpenna i färgen Metallic Green är en högkvalitativ gelpenna som erbjuder en unik skrivupplevelse med sin metalliska gröna bläck. Pennan har en medium spets på 1,0 mm som ger en jämn och kontinuerlig bläckflöde, vilket gör den idealisk för både skrivning och dekoration.

Pennkroppen är ergonomiskt utformad med en mjuk gummigreppzon som ger komfort och kontroll under längre skrivsessioner. Den genomskinliga pennkroppen tillåter användaren att se bläcknivån, så att man vet när det är dags att byta refill.

Bläcket i Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic är av en vattenbaserad geltyp som är resistent mot vatten och blekning, vilket säkerställer att dina texter och konstverk håller sig skarpa och klara över tid. Den metalliska effekten ger en glänsande och lyxig finish på alla pappersytor, vilket gör den perfekt för att skapa inbjudningar, gratulationskort eller för att lägga till en speciell touch till dina anteckningar och projekt.

Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic Gelpenna är utrustad med en klämma så att den enkelt kan fästas i en ficka eller anteckningsbok, vilket gör den praktisk att bära med sig. Pennan är också miljövänlig då den är påfyllningsbar, vilket minskar avfall och ger en långvarig användning.

Sammanfattningsvis är Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic Gelpenna i Metallic Green ett utmärkt val för den som söker en pålitlig och stilfull gelpenna för dagligt bruk eller för speciella tillfällen där man vill ha det där lilla extra.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic Gelpenna Metallic Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *