Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic Gelpenna Gold

Beställ nu!

kr45.00

Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic är en gelpenna med metalliskt guldigt bläck. Pennan har ett ergonomiskt grepp och är populär för dess glänsande och släta skrift.

Artikelnr: 10623500070708006 Kategori:

Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic Gelpenna Gold är en högkvalitativ gelpenna som erbjuder en lyxig och glänsande skrivupplevelse. Pennan har en metallisk guld färg som ger en elegant och iögonfallande effekt på både ljusa och mörka papper. Den är idealisk för att skapa vackra kort, konstprojekt, scrapbooking eller för att lägga till en touch av glamour till dina anteckningar och dagböcker.

Pennkroppen är ergonomiskt utformad med en mjuk gummigreppzon som ger komfort och kontroll under skrivning. Detta gör den lämplig för långa skrivsessioner utan att orsaka trötthet i handen. Hybrid Gel Grip DX har en robust klämma som gör det enkelt att fästa pennan på anteckningsböcker, fickor eller väskor.

Gelpennan har en medium spets på 1,0 mm som ger en jämn och kontinuerlig flöde av gelbläck. Bläcket är vattenbaserat och har en speciell sammansättning som ger en jämn och kladdfri skrivupplevelse. Den metalliska guldfärgen är rik och opak, vilket innebär att den täcker väl och står ut på sidan.

Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic Gelpenna Gold är också utrustad med en tryckmekanism som skyddar spetsen när den inte används och gör det enkelt att börja skriva utan att behöva en lock. Pennan är påfyllningsbar, vilket innebär att du kan byta ut bläckpatronen när den tar slut, vilket gör den till ett miljövänligt val.

Sammanfattningsvis är Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic Gelpenna Gold en elegant och funktionell skrivredskap som kombinerar komfort, stil och prestanda. Dess metalliska guld bläck gör den till ett utmärkt val för alla som vill lägga till en touch av lyx till sina skrivprojekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pentel Hybrid Gel Grip DX Metallic Gelpenna Gold”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *