Pentel EnerGel PRO Permanent Gel Pen 0.7 Blue

Beställ nu!

kr45.00

Pentel EnerGel PRO Permanent Gel Pen 0.7 Blue är en blå gelpenna med en spets på 0.7 mm som ger en jämn och beständig skrift. Pennan är känd för sin snabbtorkande bläckformel som är vattenfast och bleknar inte över tid.

Artikelnr: 10623502013292056 Kategori:

Pentel EnerGel PRO Permanent Gel Pen 0.7 Blue är en högkvalitativ gelbläckpenna som kombinerar Pentels berömda EnerGel-teknologi med en permanent bläckformel. Pennan har en spetsstorlek på 0.7 mm som ger en medelstor linjebredd, vilket är idealiskt för både skrivning och detaljerat arbete.

Designen av EnerGel PRO är elegant och professionell, med en robust metallklämma och en genomtänkt kropp som ger en bekväm skrivupplevelse även under långa perioder. Pennkroppen har ofta en genomskinlig sektion som gör det möjligt för användaren att se bläcknivån, så att man vet när det är dags att byta refill.

Bläcket i EnerGel PRO är snabbtorkande, vilket gör den till ett utmärkt val för både höger- och vänsterhänta skribenter eftersom det minimerar risken för kladd och smet. Den permanenta formeln innebär att bläcket är vattenfast, ljusbeständigt och motstår kemikalier, vilket gör det svårt att tvätta bort eller manipulera, vilket är viktigt för dokument som kräver långvarig hållbarhet.

Pentel EnerGel PRO Permanent Gel Pen 0.7 Blue är idealisk för arbete eller studier där precision och pålitlighet är nyckeln, och den är lika lämplig för professionella dokument som för personliga anteckningar. Dess blå bläck ger en stark och tydlig linje som står ut på papperet, och den är kompatibel med Pentels refillpatroner, vilket gör den till ett miljövänligt val för de som vill minska avfall.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pentel EnerGel PRO Permanent Gel Pen 0.7 Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *