Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpenna Silver

Beställ nu!

kr29.00

Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpenna Silver är en gelpenna som skriver med en metallisk silverfärg. Pennan har en unik egenskap där färgen skiftar när man ser den från olika vinklar.

Artikelnr: 10623501657010437 Kategori:

Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpenna är en innovativ skrivredskap som erbjuder en unik skrivupplevelse tack vare dess speciella metallicfärg som skiftar i olika nyanser beroende på ljuset och vinkeln den betraktas från. Pennan har en silverfärgad gelbaserad bläck som innehåller fina metalliska pigment som ger en skimrande och glittrande effekt. Denna effekt förstärks ytterligare när den används på mörkt papper.

Pennkroppen är ergonomiskt utformad för att ge en bekväm skrivkänsla även under längre skrivpass. Spetsen på pennan är en hållbar metallspets som ger en jämn och kontinuerlig bläckflöde, vilket gör den idealisk för både skrivning och detaljerad dekoration. Spetsens storlek är vanligtvis runt 1,0 mm, vilket ger en medelbredd på linjen som är perfekt för både skrivning och att skapa konstnärliga effekter.

Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpenna är också utrustad med en klämma på locket, vilket gör det enkelt att fästa pennan på anteckningsböcker, fickor eller pärmar. Bläcket är vattenbaserat och sägs vara både ljusäkta och vattenresistent, vilket innebär att det skrivna innehållet kan behålla sin glans och inte bleknar över tid eller smetas ut vid kontakt med vätska.

Denna gelpenna är populär bland både hobbyanvändare och professionella konstnärer som uppskattar dess förmåga att lägga till en extra dimension till deras arbete. Den är lämplig för en mängd olika användningsområden, inklusive scrapbooking, korttillverkning, journaling och andra kreativa projekt. Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpenna är en del av Pentels breda sortiment av högkvalitativa skrivredskap och är känd för sin innovation och pålitlighet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpenna Silver”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *