Rea!

Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpenna Green + Metallic Blue

Beställ nu!

kr23.00

Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpenna Green Metallic Blue är en gelpenna som skriver med tvåfärgseffekt, där färgen skiftar mellan grönt och metalliskt blått beroende på ljuset och vinkeln. Pennan är populär för kreativt skrivande och dekoration tack vare dess unika, skimrande bläck.

Artikelnr: 10623501814827599 Kategori:

Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpenna Green Metallic Blue är en innovativ gelpenna som erbjuder en unik skrivupplevelse tack vare dess dubbla färgpigment. Pennan har en metallisk grön färg som skiftar till blått när den betraktas från olika vinklar, vilket ger en skimrande och dynamisk effekt på pappersytan. Den här effekten är särskilt framträdande på mörkt papper, där de metalliska färgerna verkligen kommer till sin rätt.

Pennan har en medium spets på 1,0 mm som ger en jämn och kontinuerlig linje utan att skrapa eller hoppa på pappret. Den är utrustad med Pentels välkända gelbläckteknologi som säkerställer en smidig skrivkänsla och en bläckflöde som är både konsekvent och pålitligt. Bläcket är vattenbaserat och har en hög grad av ljusäthet, vilket innebär att det inte bleknar över tid och är vattenresistent när det väl torkat.

Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpennans ergonomiska design och greppvänliga yta gör den bekväm att använda även under längre skrivsessioner. Pennkroppen är genomskinlig så att man enkelt kan se hur mycket bläck som återstår, och den har en praktisk klämma så att den kan fästas vid anteckningsböcker eller fickor.

Denna penna är idealisk för konstnärer, hantverkare, scrapbookers och alla som vill lägga till ett unikt och iögonfallande element till sitt skrivande eller sina projekt. Den är också populär bland studenter och yrkesverksamma som vill framhäva viktiga anteckningar eller bara njuta av en mer färgglad skrivupplevelse. Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpenna är en del av Pentels bredare sortiment av högkvalitativa skrivredskap och är ett utmärkt val för den som uppskattar kreativitet och kvalitet i sitt skrivande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpenna Green + Metallic Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *