Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpenna Gold

Beställ nu!

kr29.00

Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpenna Gold är en gelpenna som skriver med en metallisk guldnyans som ändrar färg när den ses från olika vinklar. Pennan är populär för konstnärliga projekt och hantverk tack vare dess unika, skimrande effekt.

Artikelnr: 10623500010600378 Kategori:

Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpenna Gold är en innovativ gelpenna som erbjuder en unik skrivupplevelse tack vare dess speciella metallicfärg som skiftar i två nyanser beroende på ljuset och vinkeln den betraktas från. Pennan har en guldig färg som är blandad med en annan färg för att skapa en skimrande effekt på pappret.

Pennkroppen är vanligtvis designad med en transparent del som låter användaren se hur mycket bläck som finns kvar. Pennan har en bekväm greppzon som gör det lätt att hålla i och skriva med under längre perioder utan att bli trött i handen.

Spetsen på Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpenna är mediumstor, oftast runt 1,0 mm, vilket ger en jämn och tydlig linje som är perfekt för allt från att skriva till att dekorera och skapa konstverk. Bläcket är vattenbaserat och har en gelkonsistens som ger en mjuk och smidig skrivkänsla. Det är också snabbtorkande, vilket minskar risken för kladd och smet.

Denna gelpenna är idealisk för scrapbooking, korttillverkning, eller andra hantverksprojekt där man vill lägga till en lyxig och glänsande touch. Den är också populär bland bullet journal-entusiaster och de som gillar att lägga till en personlig prägel på sina anteckningar och dagböcker.

Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpenna Gold är en del av Pentels sortiment av Dual Metallic-pennor, som alla erbjuder samma typ av tvåfärgseffekt i olika färgkombinationer. Pennan är icke-refillbar, vilket innebär att när bläcket tar slut, är det dags att ersätta pennan med en ny.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pentel Dual Metallic Hybrid Gelpenna Gold”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *