Rea!

Pentel Dual Metallic Brush Silver

Beställ nu!

kr78.00

Pentel Dual Metallic Brush Silver är en penselpenna med en metallisk silverfärg som ger en skimrande effekt på mörka och ljusa papper. Pennan har en flexibel penselspets som gör det möjligt att skapa varierande streckbredder.

Artikelnr: 10623501647594539 Kategori:

Pentel Dual Metallic Brush Silver är en innovativ och mångsidig borstpenna som erbjuder en unik skrivupplevelse tack vare dess metalliska bläck med tvåfärgseffekt. Pennan har en flexibel borstspets som gör det möjligt för användaren att skapa varierande streckbredder – från fina detaljer till breda penseldrag – vilket är idealiskt för kalligrafi, konstnärliga projekt, scrapbooking och dekoration.

Bläcket i Pentel Dual Metallic Brush Silver är speciellt framtaget för att ge en skimrande effekt, där färgen skiftar beroende på ljus och vinkel. Detta ger en dynamisk och ögonfångande finish på alla typer av papper, inklusive mörka och färgade ytor där den metalliska effekten verkligen kommer till sin rätt.

Pennkroppen är ergonomiskt utformad för att vara bekväm att hålla i även under längre skrivsessioner. Bläcket är vattenbaserat och sägs vara både ljusäkta och vattenresistent, vilket säkerställer att dina skapelser behåller sin lyster över tid.

Pentel Dual Metallic Brush Silver är en del av en serie Dual Metallic-pennor från Pentel, där varje penna erbjuder en unik kombination av metalliska färger. Denna penna är särskilt uppskattad av konstnärer, hantverkare och kreatörer som söker efter ett verktyg som kan ge deras arbete en extra dimension och ett iögonfallande utseende.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pentel Dual Metallic Brush Silver”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *