Pentel Dual Metallic Brush Pink + Metallic Pink

Beställ nu!

kr98.00

Pentel Dual Metallic Brush Pink Metallic Pink är en penselpenna med två metalliska färger. Den ger en skimrande effekt som varierar beroende på ljuset och papperets färg.

Artikelnr: 10623502095642060 Kategori:

Pentel Dual Metallic Brush Pink Metallic Pink är en innovativ och mångsidig borstpenna som erbjuder en unik skrivupplevelse tack vare dess dubbla metalliska färger. Pennan har en flexibel borstspets som gör det möjligt för användaren att skapa varierande streckbredder – från fina detaljer till breda penseldrag. Detta gör den idealisk för kalligrafi, konstnärliga projekt, scrapbooking och andra kreativa tillämpningar.

Den speciella formulan i bläcket gör att det skiftar färg beroende på ljus och vinkeln det betraktas från, vilket ger en skimrande och dynamisk effekt. När den används på mörkt papper framträder de metalliska egenskaperna ännu starkare, vilket ger en slående kontrast och gör att färgerna verkligen poppar.

Pentel Dual Metallic Brush Pink Metallic Pink har en rosa metallic färg som är rik och levande, och den andra färgen som framträder vid olika vinklar kompletterar den rosa nyansen på ett subtilt sätt. Pennan är utformad för att vara användarvänlig och ligger bekvämt i handen, vilket gör den till ett utmärkt verktyg för både nybörjare och erfarna konstnärer.

Produkten är vattenbaserad och icke-toxisk, vilket gör den säker för användning av alla åldrar. Dess hållbara spets behåller formen även efter långvarig användning, vilket säkerställer konsekventa resultat varje gång. Pentel är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet, och denna Dual Metallic Brush-penna är inget undantag.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pentel Dual Metallic Brush Pink + Metallic Pink”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *