Paperstyle Notebook A5 Linjerad Graphite

Beställ nu!

kr179.00

Paperstyle Notebook A5 Linjerad Graphite är en anteckningsbok i A5-format med linjerade sidor. Den har en stilren grafitgrå omslag.

Artikelnr: 10623500526823311

Paperstyle Notebook A5 Linjerad Graphite är en stilren och praktisk anteckningsbok som är perfekt för daglig användning, oavsett om det är för arbete, skola eller personliga anteckningar. Den har en sofistikerad och diskret design med en omslagsfärg i en elegant grafitgrå nyans, vilket ger den ett professionellt utseende.

Anteckningsboken är i A5-format, vilket motsvarar måtten 210 x 148 mm, och är därmed lagom stor för att enkelt kunna bäras med sig i en väska eller ryggsäck utan att vara för skrymmande. Den linjerade inlaga består av högkvalitativt, krämfärgat papper som är skonsamt för ögonen och minskar risken för blänk från stark belysning. Linjeringen är traditionellt utformad med en standardavstånd som passar för de flesta skrivbehov, vilket gör det enkelt att hålla texten ordnad och lättläst.

Anteckningsboken innehåller 80 blad, vilket ger totalt 160 skrivbara sidor. Pappret har en vikt som är tillräcklig för att förhindra bläckgenomträngning, vilket gör att man kan skriva på båda sidor av bladet utan problem. Detta är särskilt viktigt för de som använder bläckpennor eller fineliners.

Omslaget är tillverkat av ett hållbart kartongmaterial som skyddar sidorna inuti och bidrar till att anteckningsboken behåller sin form även efter lång tids användning. Dessutom är omslaget utrustat med en elastisk stängningsmekanism som håller boken stängd när den inte används och skyddar sidorna från att bli skrynkliga eller skadade.

För att hålla ordning på anteckningarna är Paperstyle Notebook A5 Linjerad Graphite utrustad med ett matchande sidenbokmärke som gör det enkelt att snabbt hitta tillbaka till den senast använda sidan.

Sammanfattningsvis är Paperstyle Notebook A5 Linjerad Graphite en högkvalitativ och stilfull anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en klassisk design, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som värdesätter både estetik och praktisk användbarhet i sin skrivvardag.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Paperstyle Notebook A5 Linjerad Graphite”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *