Paperstyle Notebook A5 Linjerad Black

Beställ nu!

kr179.00

Paperstyle Notebook A5 Linjerad Black är en anteckningsbok i A5-format med linjerade sidor. Den har en svart omslag.

Artikelnr: 10623502021581989 Kategori:

Paperstyle Notebook A5 Linjerad Black är en stilren och praktisk anteckningsbok som passar utmärkt för daglig användning, oavsett om det är i skolan, på kontoret eller hemma. Den har ett hårt omslag i svart med en slät yta som ger den ett elegant och professionellt utseende. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den lätt att bära med sig och passar bra på de flesta skrivbord och i väskor.

Inuti boken finns linjerade sidor som hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad. Pappret är av hög kvalitet och har en god tjocklek, vilket minimerar risken för bläckgenomträngning och gör det möjligt att skriva på båda sidor av pappret utan problem. Sidorna är också perforerade så att de enkelt kan rivas ut om så önskas.

Anteckningsboken innehåller vanligtvis 80-100 sidor, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, listor, och andra skrivbehov. Den har en inbyggd bokmärkeslina som gör det enkelt att hitta tillbaka till den senast använda sidan. Ofta finns det även en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används, samt en expanderbar innerficka på baksidan av omslaget för att förvara lösa papper och dokument.

Paperstyle Notebook A5 Linjerad Black är en funktionell och stilfull anteckningsbok som kombinerar användbarhet med en klassisk design, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som behöver en pålitlig plats för sina tankar och idéer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Paperstyle Notebook A5 Linjerad Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *