Paperstyle Notebook A4 Linjerad Nature

Beställ nu!

kr239.00

Paperstyle Notebook A4 Linjerad Nature är en anteckningsbok i A4-format med linjerade sidor. Den har ett naturinspirerat omslag och är avsedd för skrivning och anteckningar.

Artikelnr: 10623502053945436 Kategori:

Paperstyle Notebook A4 Linjerad Nature är en klassisk och miljövänlig anteckningsbok som är perfekt för daglig användning i skolan, på kontoret eller hemma. Den har ett omslag tillverkat av återvunnet material med en naturlig och stilren design som ger en organisk känsla.

Anteckningsboken är i A4-format (210 x 297 mm) vilket ger gott om utrymme för anteckningar, samtidigt som den är lätt att bära med sig. Sidorna är linjerade, vilket gör det enkelt att skriva prydliga och organiserade anteckningar. Linjeringen är standardiserad med en vanlig linjeavstånd som passar de flesta användares skrivbehov.

Pappret i Paperstyle Notebook är av hög kvalitet och har en god tjocklek som minimerar genomblödning och gör att du kan använda olika skrivredskap som pennor, bläckpennor och till och med vissa typer av markörer. Anteckningsboken innehåller vanligtvis 80-100 blad, vilket ger totalt 160-200 användbara sidor.

Bindningen är oftast trådbunden eller limmad för att säkerställa att sidorna ligger platt när boken är öppen, vilket underlättar skrivandet. Dessutom gör den hållbara bindningen att anteckningsboken tål att användas frekvent utan att sidorna lossnar.

Paperstyle Notebook A4 Linjerad Nature är inte bara praktisk och användarvänlig utan också ett miljömedvetet val, eftersom den använder återvunna material och bidrar till en mer hållbar konsumtion. Den enkla och rena designen gör den till ett stilfullt tillbehör för alla som uppskattar hållbarhet och funktionalitet i sin vardag.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Paperstyle Notebook A4 Linjerad Nature”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *