Rea!

Paperstyle Dagbok 365 Red

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr219.00.Det nuvarande priset är: kr153.00.

Paperstyle Dagbok 365 Red är en dagbok med röda omslag och sidor för varje dag i året för att skriva ned anteckningar och minnen. Den har ett datumlöst upplägg så att du kan börja använda den när som helst under året.

Artikelnr: 10623500058468366

Paperstyle Dagbok 365 Red är en elegant och praktisk dagbok designad för daglig användning under ett helt år. Den har en iögonfallande röd hård pärm som ger en lyxig känsla och skyddar sidorna inuti. Dagboken är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck, men ändå tillräckligt stor för att ge gott om skrivyta.

Inuti dagboken finns 365 sidor av högkvalitativt, syrafritt papper som är skonsamt för pennor och minimerar bläckgenomträngning. Varje sida är diskret numrerad med datumet, men utan förtryckta år, vilket gör att dagboken kan startas när som helst under året. Sidorna har en lätt linjering som hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad.

Dagboken innehåller också några extra funktioner för att organisera ditt liv, såsom en årsöversikt, månadsöversikter och sidor för viktiga kontakter och anteckningar. En matchande röd bokmärkesband hjälper dig att snabbt hitta rätt datum, och en elastisk stängningsrem håller dagboken säkert stängd när den inte används.

Paperstyle Dagbok 365 Red är en idealisk följeslagare för alla som uppskattar att hålla en fysisk dagbok, oavsett om det är för personlig reflektion, arbetsplanering eller som en kreativ utlopp. Dess klassiska design och hållbara konstruktion gör den till en uppskattad gåva eller ett personligt köp.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Paperstyle Dagbok 365 Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *