Rea!

Paperstyle Dagbok 365 Khaki Green

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr219.00.Det nuvarande priset är: kr175.00.

Paperstyle Dagbok 365 Khaki Green är en dagbok med ett grönt omslag och layout för daglig användning under ett helt år. Den innehåller 365 sidor och är designad för att organisera och dokumentera personliga anteckningar.

Artikelnr: 10623500471527979

Paperstyle Dagbok 365 Khaki Green är en stilfull och praktisk dagbok designad för dagligt bruk. Den har en mjuk pärm i en elegant khakigrön färg som ger en naturlig och jordnära känsla. Dagboken är i A5-format, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma omfattande anteckningar men ändå kompakt nog för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck.

Denna dagbok har 365 sidor av högkvalitativt, krämfärgat papper som är skonsamt för ögonen och lämpar sig väl för både bläckpennor och blyertspennor. Papprets tjocklek minimerar risken för genomblödning och gör att sidorna känns lyxiga vid beröring. Varje sida är diskret linjerad för att underlätta skrivandet och hålla texten organiserad.

Dagboken är utrustad med ett praktiskt bokmärkesband som gör det enkelt att hålla reda på var man är i skrivandet. Den har även ett elastiskt band som håller dagboken stängd när den inte används, vilket skyddar sidorna och håller ihop eventuella lösa papper eller noter.

För att organisera innehållet ytterligare finns det en innehållsförteckning i början av dagboken samt numrerade sidor. Detta gör det enkelt att hitta tillbaka till viktiga anteckningar och händelser. Dessutom finns det flera sidor i slutet av dagboken avsedda för kontakter, anteckningar eller andra viktiga uppgifter.

Paperstyle Dagbok 365 Khaki Green är en idealisk följeslagare för alla som uppskattar att skriva ner sina tankar, idéer och upplevelser på ett organiserat och stilfullt sätt. Dess tidlösa design och hållbara konstruktion gör den till en pålitlig partner för såväl personlig reflektion som professionell användning under hela året.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Paperstyle Dagbok 365 Khaki Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *