Rea!

Paperstyle Dagbok 365 Denim

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr219.00.Det nuvarande priset är: kr131.00.

Paperstyle Dagbok 365 Denim är en dagbok med denimomslag och sidor för varje dag i året för att skriva ned anteckningar och minnen. Den har ett trendigt utseende och är praktisk för daglig användning.

Artikelnr: 10623501621391832

Paperstyle Dagbok 365 Denim är en stilfull och praktisk dagbok designad för daglig användning. Den har en hållbar och trendig omslag i denimtyg som ger en unik och personlig känsla. Dagboken är i A5-format, vilket gör den lätt att bära med sig i en väska eller ryggsäck.

Denna dagbok har 365 sidor, en för varje dag på året, och varje sida är diskret daterad för att hjälpa användaren att hålla ordning på sina anteckningar och uppgifter. Sidorna är linjerade för att underlätta skrivandet och organiseringen av texten. Pappret är av hög kvalitet, tjockt nog för att förhindra bläckgenomträngning och ger en smidig skrivupplevelse.

Dagboken innehåller också en mängd användbara funktioner, såsom ett bokmärkesband för att snabbt hitta rätt datum, en elastisk stängningsrem som håller dagboken säkert stängd när den inte används, och en inre ficka för att förvara lösa papper och anteckningar.

Designen är minimalistisk och modern, med denimomslaget som ger en avslappnad men ändå sofistikerad look. Detta gör den till ett utmärkt val för studenter, yrkesverksamma eller alla som uppskattar en stilren design och behöver en pålitlig dagbok för att organisera sitt dagliga liv.

Paperstyle Dagbok 365 Denim är inte bara en funktionell planerare utan också en modeaccessoar som speglar användarens personliga stil. Den är perfekt för personlig användning eller som en uppskattad present till någon som värdesätter kvalitet och design i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Paperstyle Dagbok 365 Denim”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *