Rea!

Paperstyle Dagbok 365 Black

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr219.00.Det nuvarande priset är: kr175.00.

Paperstyle Dagbok 365 Black är en svart dagbok designad för daglig användning under ett helt år. Den har datumlösa sidor som ger flexibilitet och frihet att skriva och organisera anteckningar efter eget behov.

Artikelnr: 10623500833765602

Paperstyle Dagbok 365 Black är en elegant och funktionell dagbok designad för daglig användning under hela året. Den har en hållbar och stilren svart omslag som ger den ett professionellt utseende, vilket gör den lämplig för både personligt och professionellt bruk.

Dagboken är i A5-format, vilket ger en perfekt balans mellan bärbarhet och skrivyta. Sidorna är linjerade för att underlätta ordnad och läslig text. Varje sida representerar en dag, med tillräckligt med utrymme för att skriva ner tankar, möten, att-göra-listor och andra anteckningar. Det finns totalt 365 sidor, en för varje dag på året, inklusive skottår.

Papperet i Paperstyle Dagbok 365 Black är av hög kvalitet, tjockt nog för att förhindra bläckgenomträngning och ger en smidig skrivupplevelse. Det är också syrafritt, vilket bidrar till längre hållbarhet och bevarande av dina anteckningar över tid.

Dagboken innehåller även praktiska funktioner som ett bokmärkesband för att snabbt hitta dagens sida, en elastisk stängningsrem som håller dagboken säkert stängd när den inte används, och en inre ficka på baksidan av omslaget för att förvara lösa papper och kvitton.

Designen är minimalistisk och tidlös, vilket gör att den passar in i alla sammanhang. Den kan också vara en uppskattad present till någon som uppskattar att hålla ordning på sina dagliga aktiviteter med stil och elegans.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Paperstyle Dagbok 365 Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *