Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Tea Rose

Beställ nu!

kr279.00

Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Tea Rose är en dagbok med A5-format där man kan skriva ner och följa personliga anteckningar för varje dag under en femårsperiod. Den har en omslagdesign med Tea Rose-motiv.

Artikelnr: 10623500063315756 Kategori:

Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Tea Rose är en elegant och praktisk dagbok designad för att dokumentera och bevara minnen över en femårsperiod. Denna dagbok har en storlek i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med i en väska eller förvaras på en hylla, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivyta för dagliga anteckningar.

Omslaget på dagboken är tillverkat av högkvalitativt material med en mjuk och behaglig yta i en vacker Tea Rose-färg, vilket ger den ett sofistikerat och tidlöst utseende. Färgen är en subtil och varm nyans av rosa som tilltalar en bred publik och passar väl in i många olika miljöer.

Inuti dagboken finns sidor för varje dag i året, och varje sida är indelad i fem sektioner, en för varje år. Detta gör det möjligt för användaren att skriva ner en kortfattad händelse, tanke eller känsla för varje dag och sedan jämföra dessa anteckningar över de kommande åren. Sidorna är tryckta på högkvalitativt papper som är tjockt nog för att förhindra bläckgenomträngning, vilket gör det möjligt att använda olika skrivinstrument.

Dagboken är också utrustad med ett praktiskt bokmärkesband som gör det enkelt att hitta rätt datum utan att behöva bläddra igenom sidorna. En elastisk stängningsrem håller dagboken säkert stängd när den inte används, och skyddar sidorna från att bli skrynkliga eller skadade.

Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Tea Rose är en idealisk present till någon som uppskattar att dokumentera livets små och stora händelser, och dess vackra design gör den till en uppskattad inredningsdetalj i hemmet eller på kontoret.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Tea Rose”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *