Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Red Twist

Beställ nu!

kr279.00

Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Red Twist är en dagbok i A5-format med en röd omslagdesign som låter dig dokumentera och jämföra fem års anteckningar på varje sida. Den är utformad för att hålla koll på dagliga händelser och tankar över en längre tidsperiod.

Artikelnr: 10623500815737139

Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Red Twist är en elegant och praktisk dagbok designad för att dokumentera och bevara minnen över en femårsperiod. Denna dagbok i A5-format har en slående röd omslag med en distinkt vriden textur som ger ett modernt och stilfullt intryck. Omslaget är tillverkat av ett hållbart material som skyddar sidorna inuti och tål dagligt slitage.

Inuti boken finns 365 sidor, en för varje dag på året, och varje sida är indelad i fem avsnitt, ett för varje år. Detta gör det möjligt för användaren att enkelt jämföra vad som hände på samma datum under olika år. Sidorna är av hög kvalitet och har en slät yta som är lämplig för både bläckpennor och blyertspennor, vilket minimerar risken för bläckblödning och gör skrivupplevelsen behaglig.

Dagboken har en användarvänlig layout med tydliga datum och år markerade, vilket gör det enkelt att följa och uppdatera. Varje sida har också tillräckligt med utrymme för att skriva ned tankar, händelser, citat eller andra minnesvärda ögonblick från dagen.

För att hålla boken säker och skyddad när den inte används, kommer den med ett elastiskt band som håller omslaget stängt. Det finns även ett praktiskt märkband som gör det enkelt att snabbt hitta rätt datum utan att behöva bläddra igenom sidorna.

Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Red Twist är en idealisk present för dem som uppskattar personlig dokumentation och reflektion, eller för någon som vill börja en ny tradition av att skriva dagbok. Dess tidlösa design och funktionella egenskaper gör den till en uppskattad följeslagare genom åren.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Red Twist”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *