Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Khaki Green

Beställ nu!

kr279.00

Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Khaki Green är en dagbok i A5-format med en khakigrön omslag. Den är designad för att dokumentera och jämföra anteckningar eller händelser över en femårsperiod.

Artikelnr: 10623501899593267

Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Khaki Green är en elegant och praktisk dagbok designad för att dokumentera och bevara minnen över en femårsperiod. Denna dagbok har en hållbar och stilren khakigrön hårdpärm som skyddar sidorna inuti och ger en sofistikerad look. Formatet är A5, vilket gör den lätt att bära med sig eller förvara på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Inuti boken finns 365 sidor, en för varje dag på året, och varje sida är indelad i fem avsnitt, ett för varje år. Detta gör det möjligt för användaren att skriva ner en kort notering eller händelse för varje dag och sedan jämföra hur livet förändras från år till år på exakt samma datum. Sidorna är av högkvalitativt papper som är lämpligt för att skriva med olika pennor, inklusive bläckpennor, utan att bläcket blöder igenom.

Dagboken har också en diskret datummarkering längst upp på varje sida, men saknar år, vilket gör att den kan påbörjas när som helst under året. Det finns även en praktisk bokmärkesband som gör det enkelt att hitta rätt datum. Ytterligare funktioner kan inkludera en elastisk stängning som håller boken säkert stängd när den inte används och en expanderbar innerficka för att förvara lösa anteckningar eller kvitton.

Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Khaki Green är en idealisk present för den som uppskattar självreflektion eller vill dokumentera sin personliga utveckling över tid. Dess tidlösa design och funktionella layout gör den till en uppskattad följeslagare för många år framöver.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Khaki Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *