Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Denim

Beställ nu!

kr279.00

Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Denim är en dagbok i A5-format med ett denimomslag, designad för att dokumentera och jämföra anteckningar eller händelser över en femårsperiod. Varje sida är indelad för att representera samma datum under fem år, vilket möjliggör enkel återblick och reflektion över tiden.

Artikelnr: 10623501560752902

Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Denim är en snygg och praktisk dagbok designad för att dokumentera och bevara minnen över en femårsperiod. Med sitt A5-format (cirka 148 x 210 mm) är den både portabel och rymlig nog för dagliga anteckningar. Omslaget är klätt i ett denimtyg som ger boken en unik och trendig look, samtidigt som det är hållbart och skyddar sidorna inuti.

Inuti boken finns sidor för varje datum, med fem avsnitt på varje sida, ett för varje år, så att du kan se hur dina anteckningar och händelser utvecklas över tid. Detta gör det enkelt att jämföra vad som hände på samma datum under olika år. Sidorna är vanligtvis linjerade för att underlätta skrivandet och organisera innehållet.

Pappret i 5-årsdagsboken är av hög kvalitet för att säkerställa att det håller över tid och för att ge en behaglig skrivupplevelse. Boken kan innehålla personliga reflektioner, dagliga händelser, minnesvärda citat eller andra noteringar som användaren vill bevara.

För att hålla koll på åren och göra det enkelt att hitta rätt plats finns det ofta en inbyggd bokmärkesband. Vissa modeller kan också ha en elastisk stängning som håller boken stängd och skyddad när den inte används.

Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Denim är en utmärkt gåva för någon som uppskattar att dokumentera livets gång eller som ett personligt köp för att skapa en långsiktig journal över personliga upplevelser och tillväxt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Denim”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *