Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Black

Beställ nu!

kr279.00

Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Black är en dagbok i A5-format med svart omslag där man kan skriva ner anteckningar och händelser för varje dag under en femårsperiod. Den ger en översiktlig jämförelse av hur dagar spenderats över flera år.

Artikelnr: 10623500334408031

Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Black är en elegant och praktisk dagbok designad för att dokumentera och bevara minnen över en femårsperiod. Denna dagbok i A5-format har en hållbar och stilren svart omslag som skyddar sidorna inuti och ger en professionell känsla.

Boken innehåller 365 sidor, en för varje dag på året, och varje sida är indelad i fem avsnitt, ett för varje år, så att du kan jämföra vad som hände på samma datum under olika år. Detta unika upplägg gör det enkelt att följa personlig utveckling och händelser över tid.

Sidorna är tillverkade av högkvalitativt papper som är tjockt nog för att förhindra bläckgenomträngning, vilket gör att du kan använda olika skrivinstrument utan problem. Papprets kvalitet säkerställer också att dina anteckningar bevaras i gott skick under många år.

Dagboken har en hård pärm som ger extra skydd och hållbarhet. Den svarta färgen på omslaget ger en klassisk och tidlös look som passar bra på kontoret, i bokhyllan eller på skrivbordet hemma. Boken är också utrustad med ett praktiskt bokmärkesband som gör det enkelt att hitta rätt datum snabbt.

För att organisera dina minnen ytterligare har Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Black även en personlig informationssida i början av boken där du kan skriva in dina kontaktuppgifter och en årsöversikt för att snabbt kunna se viktiga datum och händelser.

Denna dagbok är en utmärkt present till någon som uppskattar att dokumentera sitt liv eller som ett personligt köp för att skapa en långsiktig dagbok och minnessamling. Med sitt eleganta utseende och funktionella design är Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Black en uppskattad följeslagare genom livets många skeden.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *