Rea!

OMY Poster Stick-it Memo Street

Beställ nu!

kr198.00

OMY Poster Stick-it Memo Street är en samling självhäftande memo-lappar med gatutema. De är designade för att organisera anteckningar och påminnelser på ett kreativt och visuellt tilltalande sätt.

Artikelnr: 10623501426703676 Kategori:

OMY Poster Stick-it Memo Street är en kreativ och funktionell dekorationsprodukt som kombinerar koncepten av en klassisk memo-lapp och en väggposter. Denna produkt är designad för att fungera som en interaktiv väggdekoration där användare kan skriva anteckningar, påminnelser eller meddelanden på de självhäftande memo-lapparna som är formade som olika element man kan hitta på en gata.

Produkten består av en stor poster som avbildar en stiliserad gatuvy med linjer och illustrationer som representerar stadsmiljöer. Gatuvyn kan inkludera byggnader, vägar, fordon, träd och andra urbana detaljer. På denna poster kan användaren fästa de medföljande Stick-it Memos, som är designade för att matcha gatutemat. Dessa memo-lappar kan vara formade som bilar, skyltar, byggnader, moln eller andra stadselement, vilket ger en lekfull och dynamisk känsla till användarens anteckningar och påminnelser.

Memo-lapparna är tillverkade av ett självhäftande material som gör att de kan fästas på postern utan att skada den, och de kan enkelt flyttas eller tas bort när det behövs. Detta gör det möjligt för användaren att organisera och omorganisera sina anteckningar på ett visuellt tilltalande sätt.

OMY Poster Stick-it Memo Street är en idealisk produkt för dem som vill kombinera funktionen av en anslagstavla med estetiken av en modern väggkonst. Den passar bra i hemmet, på kontoret eller i klassrummet och erbjuder en unik och interaktiv metod för att hålla koll på viktiga uppgifter och händelser. Dessutom kan den fungera som en rolig och pedagogisk verktyg för barn att lära sig om stadsplanering och geografi på ett interaktivt sätt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”OMY Poster Stick-it Memo Street”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *