Rea!

OMY Poster Stick-it Animals

Beställ nu!

kr198.00

OMY Poster Stick-it Animals är en stor väggdekorationsposter med djurtema som barn kan dekorera med medföljande klistermärken. Postern är designad för att vara interaktiv och främja kreativitet hos barn.

Artikelnr: 10623501637922978 Kategori:

OMY Poster Stick-it Animals är en interaktiv och dekorativ produkt designad för att engagera barn i kreativ lek samtidigt som den fungerar som en lekfull inredningsdetalj. Postern är en stor väggdekal som barnen kan fästa på väggen och som sedan kan dekoreras med medföljande klistermärken.

Produkten består av en stor självhäftande poster med en illustration som föreställer en livlig och färgglad scen full av olika djur. Illustrationen är ritad med en lekfull och fantasifull stil, vilket gör den tilltalande för barn. Djuren på postern kan vara allt från vilda djur som lejon och elefanter till husdjur som katter och hundar, och de är placerade i en miljö som kan vara en djungel, en bondgård eller ett sagolandskap.

Poster Stick-it Animals levereras med ett set av klistermärken som barnen kan använda för att anpassa och dekorera sin poster. Klistermärkena är också djurteman och kan inkludera ytterligare djurfigurer, växter, träd, och andra roliga element som solen, moln och regnbågar. Barnen kan placera klistermärkena var de vill på postern, vilket ger dem möjlighet att skapa sin egen unika scen och berättelse.

Postern är tillverkad av ett högkvalitativt självhäftande material som gör att den kan fästas på de flesta släta ytor utan att skada väggen eller lämna kvar klisterrester. Den är också återanvändbar, vilket innebär att barnen kan flytta runt klistermärkena och skapa nya scener om och om igen.

OMY Poster Stick-it Animals är inte bara en rolig aktivitet för barn, utan också ett pedagogiskt verktyg som kan hjälpa till att utveckla finmotorik, färg- och formigenkänning, samt stimulera barnens fantasi och kreativa tänkande. Produkten är lämplig för barn i olika åldrar och kan användas både i hemmet och i utbildningssammanhang som förskolor och skolor.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”OMY Poster Stick-it Animals”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *