Nuuna Notebook Yoshiwara L Light – Talk Talk

Beställ nu!

kr339.00

Nuuna Notebook Yoshiwara L Light – Talk Talk är en högkvalitativ anteckningsbok med ett omslag prytt av ett Yoshiwara ljusdesign. Anteckningsboken har punkterade sidor och är tillverkad av hållbart papper.

Artikelnr: 10623500730940290

Nuuna Notebook Yoshiwara L Light – Talk Talk är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar elegant design med funktionalitet. Den har ett omslag prytt med ett iögonfallande mönster inspirerat av Yoshiwara, det historiska nöjesdistriktet i Tokyo, vilket ger den en unik och konstnärlig estetik.

Anteckningsboken är i storleken L, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser och idéer. Den har 256 sidor av svenskt premiumpapper med en vikt på 120 g/m², vilket säkerställer att bläck inte blöder igenom och att sidorna har en behaglig känsla. Pappret är dessutom syrafritt, vilket bidrar till lång hållbarhet och motståndskraft mot åldrande.

Sidorna är prickade, en detalj som gör boken lämplig för både skrivande och tecknande, och ger användaren flexibilitet att skapa strukturerade layouter eller fria illustrationer. Prickarna är diskreta nog att inte störa, men tillräckligt synliga för att vara användbara som guide.

Nuuna Notebook Yoshiwara L Light – Talk Talk är inbunden med en trådbunden bindning, vilket gör att boken kan ligga helt platt när den är öppen. Detta underlättar skrivandet och tecknandet över hela sidan utan att behöva kämpa med en rygg som vill stänga boken.

Designen av omslaget är inte bara estetiskt tilltalande utan också funktionell. Den är tillverkad av slittåligt och smidigt konstläder, vilket ger ett hållbart skydd för sidorna inuti. Omslaget har även en smidig yta som är behaglig att röra vid.

Anteckningsboken är utrustad med en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används, och en bokmärkesrem som hjälper dig att snabbt hitta rätt sida.

Nuuna Notebook Yoshiwara L Light – Talk Talk är en premiumprodukt som passar perfekt för designmedvetna individer, konstnärer, skribenter och alla som uppskattar en kombination av stil och funktion i sin vardag. Dess unika design och högkvalitativa material gör den till en utmärkt gåva eller en lyxig tillägg till någons personliga kontorsmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Yoshiwara L Light – Talk Talk”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *