Nuuna Notebook Surface L Light – Float

Beställ nu!

kr339.00

Nuuna Notebook Surface L Light – Float är en högkvalitativ anteckningsbok med ett omslag som har ett unikt flytande designmönster. Anteckningsboken har punkterade sidor och är tillverkad av hållbart svenskt papper.

Artikelnr: 10623501080299057

Nuuna Notebook Surface L Light – Float är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar elegant design med funktionalitet och hållbarhet. Den har en storlek på L, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser och idéer. Omslaget på denna modell kännetecknas av ett ”Float”-designmönster som ger en känsla av lätthet och kreativitet.

Omslaget är tillverkat av ett slagtåligt och vattentåligt material som skyddar sidorna inuti. Dess yta är slät och har en matt finish som ger en behaglig känsla vid beröring. Designen är minimalistisk och modern, vilket gör den till en stilfull accessoar för både professionellt och personligt bruk.

Anteckningsboken innehåller 256 sidor av premiumpapper med en vikt på 120 gram per kvadratmeter. Detta högkvalitativa papper är lämpligt för en mängd olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor, utan att bläcket blöder igenom. Sidorna är prickade, vilket ger en flexibel guide för skrivning eller ritning utan att vara lika påträngande som traditionella linjer eller rutnät.

Nuuna Notebook är bunden med en trådbunden bindning som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivning och ritning över hela sidan. Dessutom har den en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används och ett bokmärkesband som hjälper dig att hålla reda på var du är.

Miljömedvetenhet är också en del av Nuunas filosofi, och därför är pappret i deras anteckningsböcker certifierat för hållbarhet. Detta innebär att pappret kommer från skogar som förvaltas på ett ansvarsfullt sätt.

Sammanfattningsvis är Nuuna Notebook Surface L Light – Float en premium anteckningsbok som är perfekt för designers, kreatörer och alla som uppskattar en kombination av stil och funktion i sin dagliga anteckningsföring.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Surface L Light – Float”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *