Nuuna Notebook Surface L Light – Crystal

Beställ nu!

kr339.00

Nuuna Notebook Surface L Light – Crystal är en högkvalitativ anteckningsbok med ett omslag prytt av ett kristallinspirerat mönster. Den innehåller premium Munken-papper och är designad för att inspirera kreativitet och organisering.

Artikelnr: 10623500284130762

Nuuna Notebook Surface L Light – Crystal är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar elegant design med funktionalitet. Den har ett omslag tillverkat av smidigt konstläder med en unik kristallstruktur som ger en lyxig och taktil känsla. Omslaget är i en ljus, neutral färg som kompletterar den minimalistiska estetiken.

Anteckningsboken är i storleken L, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser och idéer. Måtten är generösa utan att vara otympliga, vilket gör den lämplig för både skrivbordet och att ta med på språng.

Sidorna är tillverkade av 120 grams Munken-papper, ett svenskt premium papper som är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet. Pappret är syrafritt och har en slät yta som är lämplig för alla typer av pennor, inklusive bläckpennor, utan att bläcket blöder igenom. Med 256 sidor finns det gott om plats för alla dina anteckningar.

Notebooken har en punktgrids layout, vilket är idealiskt för både linjär skrift och kreativt arbete som ritningar eller mindmaps. Punktrutnätet ger flexibilitet utan att vara distraherande som traditionella linjer eller rutor kan vara.

Nuuna Notebook Surface L Light – Crystal är bunden med en trådbunden bindning som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Den har också en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, samt två bokmärkesband för att enkelt hitta viktiga sidor.

Designen är avslutad med en diskret prägling av märkets logotyp på baksidan, vilket tillför en subtil branding. Denna anteckningsbok är inte bara en praktisk följeslagare för dagliga anteckningar, utan också en stilfull accessoar som speglar användarens sinne för design och kvalitet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Surface L Light – Crystal”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *