Nuuna Notebook Solaris L Light – Eclipse

Beställ nu!

kr339.00

Nuuna Notebook Solaris L Light – Eclipse är en högkvalitativ anteckningsbok med ett omslag som har ett solförmörkelse-inspirerat design. Anteckningsboken har punkterade sidor och är tillverkad av hållbart papper.

Artikelnr: 10623501653615475

Nuuna Notebook Solaris L Light – Eclipse är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar elegant design med funktionalitet. Den har en omslagsdesign som kallas ”Eclipse”, vilket är en del av Solaris-kollektionen, och är inspirerad av himlafenomenet med samma namn. Omslaget är tillverkat av ett slätt, svart konstlädermaterial som ger en lyxig känsla och är hållbart för dagligt bruk.

Anteckningsboken är i storleken L, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser och idéer. Måtten är vanligtvis runt 165 x 220 mm, vilket gör den tillräckligt stor för omfattande anteckningar men ändå lätt att bära med sig. Sidorna inuti är tillverkade av 120 grams Munken-papper, vilket är ett svenskt premium papper känt för sin höga kvalitet och hållbarhet. Pappret är också miljövänligt, eftersom det är producerat med hållbarhet i åtanke.

Notebooken har 256 sidor, och sidorna är prickade, vilket ger användaren flexibilitet att antingen skriva linjerad text, skapa rutnät för diagram eller använda prickarna som stöd för frihandsritning. Prickarna är diskreta och stör inte visuellt men är tillräckligt tydliga för att vara användbara.

Bindningen är trådbunden, vilket innebär att boken kan ligga helt platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet och ritandet. Detta är en viktig detalj för användare som uppskattar att kunna använda hela sidan utan besvär.

Nuuna Notebook Solaris L Light – Eclipse har också andra detaljer som bidrar till dess premiumkänsla, såsom en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används, och ett bokmärkesband som gör det enkelt att hitta tillbaka till den senaste sidan.

Sammanfattningsvis är Nuuna Notebook Solaris L Light – Eclipse en väl genomtänkt och vackert designad anteckningsbok som passar perfekt för kreativa yrkesverksamma, designers, och alla som uppskattar kvalitet och stil i sitt skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Solaris L Light – Eclipse”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *