Nuuna Notebook Not White L Light – Grey

Beställ nu!

kr339.00

Nuuna Notebook Not White L Light – Grey är en högkvalitativ anteckningsbok med en grå omslag och punkterad sidlayout. Den är designad för att vara hållbar och inspirerande för skrivande och skissande.

Artikelnr: 10623502053685033 Kategori:

Nuuna Notebook Not White L Light – Grey är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar minimalistisk design med funktionalitet och hållbarhet. Den här modellen har en mjuk, grå omslag som ger en diskret och stilren look, vilket gör den till ett utmärkt val för professionella miljöer såväl som personligt bruk.

Omslaget är tillverkat av slät, återvunnen läderimitation som inte bara ser bra ut utan också är tålig och skyddar sidorna inuti. Anteckningsboken är i storleken L, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser och idéer utan att vara för stor för att bära med sig.

Sidorna inuti är tillverkade av 120 grams Munken-papper, vilket är ett svenskt premium papper känt för sin höga kvalitet och hållbarhet. Pappret är syrafritt och har en lätt krämfärg som är skonsam för ögonen och ger en lyxig känsla vid skrivning eller teckning. Med 256 sidor finns det gott om utrymme för alla dina tankar och projekt.

Nuuna Notebook har en punktgrids layout, vilket är en flexibel guide som passar för både linjär skrift och friare teckningar eller diagram. Punktrutnätet är diskret och påträngande, vilket gör det enkelt att skapa strukturerade sidor eller att ignorera rutnätet helt för friare uttryck.

Anteckningsboken har även en öppen ryggbindning, vilket innebär att den kan ligga helt platt när den är öppen. Detta är en viktig detalj för användarvänlighet, speciellt för de som skriver eller ritar över två sidor.

För att hålla dina anteckningar säkra har Nuuna Notebook en elastisk stängningsrem som håller boken stängd när den inte används. Det finns också en pennhållare så att du alltid har något att skriva med nära till hands.

Nuuna anteckningsböcker är kända för sin kvalitet och design, och Not White L Light – Grey är inget undantag. Den är perfekt för designers, konstnärer, skribenter eller någon som uppskattar en snygg och funktionell anteckningsbok för daglig användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Not White L Light – Grey”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *