Nuuna Notebook Graphic S – Playful Thoughts

Beställ nu!

kr249.00

Nuuna Notebook Graphic S – Playful Thoughts är en högkvalitativ anteckningsbok med ett lekfullt och färgstarkt designomslag. Den innehåller 176 sidor av svenskt premiumpapper och är perfekt för skrivande och skissande.

Artikelnr: 10623501975050511

Nuuna Notebook Graphic S – Playful Thoughts är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionell design med en lekfull estetik. Den här modellen är en del av Nuunas Graphic S-serie och är designad för att inspirera kreativitet och organisering.

Omslaget på Playful Thoughts-anteckningsboken är tillverkat av slät, återvunnen läderimitation och pryds av ett iögonfallande grafiskt mönster som ger en modern och ungdomlig känsla. Färgschemat är ofta lekfullt och kan innehålla en blandning av ljusa och pastellfärger som kompletterar varandra och skapar en visuell stimulans.

Anteckningsboken i storlek S är kompakt och bärbar, vilket gör den idealisk för daglig användning. Den mäter vanligtvis omkring 108 x 150 mm, vilket gör den lämplig för att bära i en handväska eller ryggsäck. Trots sin lilla storlek erbjuder den gott om utrymme för anteckningar, skisser och idéer.

Sidorna inuti är tillverkade av 120 grams Munken-papper, vilket är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet. Pappret är också syrafritt, vilket bidrar till att bevara dina anteckningar över tid. Med 176 sidor ger den gott om utrymme för skrivande och tecknande, och den punkterade rutnätet på sidorna stödjer både linjerad och olinjerad skrift samt teckningar och diagram.

Nuuna har utrustat denna anteckningsbok med en trådbunden bindning som gör det möjligt för boken att ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Dessutom har den en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används, och ett bokmärkesband som hjälper dig att hålla reda på var du är.

Sammanfattningsvis är Nuuna Notebook Graphic S – Playful Thoughts en stilfull och praktisk anteckningsbok som passar perfekt för kreativa individer som uppskattar design och kvalitet. Dess hållbara konstruktion och estetiskt tilltalande design gör den till en uppskattad följeslagare för alla som vill fånga sina tankar och idéer på ett organiserat och inspirerande sätt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Graphic S – Playful Thoughts”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *