Nuuna Notebook Graphic L – YES-NO

Beställ nu!

kr339.00

Nuuna Notebook Graphic L – YES-NO är en högkvalitativ anteckningsbok med ett omslag som har ett grafiskt ”YES” på ena sidan och ”NO” på den andra. Anteckningsboken innehåller punkterade sidor och är tillverkad av hållbart papper.

Artikelnr: 10623501670220526 Kategori:

Nuuna Notebook Graphic L – YES-NO är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar en unik design med funktionalitet och hållbarhet. Den här modellen har en omslagsdesign som spelar med konceptet av beslutsfattande, med ett stort ”YES” på framsidan och ett ”NO” på baksidan, båda tryckta i djärva, svarta bokstäver mot en vit bakgrund. Detta ger en stark visuell kontrast och gör anteckningsboken till en iögonfallande accessoar.

Anteckningsboken är i storlek L, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser och idéer. Måtten är vanligtvis runt 165 x 220 mm, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma omfattande anteckningar men ändå lätt att bära med sig.

Sidor inuti Nuuna Notebook är tillverkade av 120 grams Munken-papper, vilket är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet. Pappret är slätt och lätt krämfärgat, vilket ger en behaglig skrivupplevelse och minskar bländning. Med 256 sidor finns det gott om utrymme för alla dina tankar och projekt.

Bindningen är trådbunden, vilket innebär att anteckningsboken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Dessutom är omslaget tillverkat av smidigt återvunnet läder, vilket ger en lyxig känsla och ökar produktens hållbarhet.

Nuuna Notebook Graphic L – YES-NO har även punkterade sidor, vilket är en fördel för dem som föredrar en subtil guide för skrivning eller ritning utan de begränsningar som linjerade eller rutade sidor kan innebära.

För att hålla dina anteckningar säkra har anteckningsboken en elastisk stängningsrem som håller omslaget stängt när boken inte används. Det finns också en gusset-ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.

Sammanfattningsvis är Nuuna Notebook Graphic L – YES-NO en stilfull och praktisk anteckningsbok som passar perfekt för designers, kreatörer och alla som uppskattar en kombination av design och funktionalitet i sin vardag.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Graphic L – YES-NO”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *