Nuuna Notebook Graphic L – PRÊT-À-ÉCRIRE

Beställ nu!

kr339.00

Nuuna Notebook Graphic L – PRÊT-À-ÉCRIRE är en högkvalitativ anteckningsbok med ett omslag med grafisk design. Den innehåller slät Munken-papper som är perfekt för skrivning och skissande.

Artikelnr: 10623500138424853 Kategori:

Nuuna Notebook Graphic L – PRÊT-À-ÉCRIRE är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionell design med estetiskt tilltalande utseende. Den här modellen är en del av Nuunas Graphic-serie och har en storlek som klassificeras som Large (L), vilket ger gott om utrymme för alla typer av anteckningar, skisser och idéer.

Omslaget på Nuuna Graphic L – PRÊT-À-ÉCRIRE är tillverkat av ett slagtåligt och hållbart material som skyddar sidorna inuti. Omslagets design är minimalistisk och modern, med en diskret men stilfull prägling som säger ”PRÊT-À-ÉCRIRE”, vilket är franska för ”redo att skriva”. Detta ger anteckningsboken en unik och inspirerande touch som uppmuntrar till kreativitet och skrivande.

Anteckningsboken innehåller 256 sidor av svenskt premiumpapper med en vikt på 120 gram per kvadratmeter. Detta högkvalitativa papper är särskilt lämpligt för olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor, utan att bläcket blöder igenom. Sidorna är prickade, vilket ger en subtil vägledning för skrivande och teckning utan att vara lika påträngande som linjerade eller rutade sidor. Prickarna är placerade med perfekt avstånd för att underlätta både strukturerad skrift och fria skisser.

Nuuna Notebook Graphic L är bunden med en trådbunden bindning som gör att boken kan ligga helt platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet och tecknandet över hela sidan. Dessutom har den en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används och en pennhållare så att du alltid har ditt skrivredskap nära till hands.

Måtten på Nuuna Graphic L – PRÊT-À-ÉCRIRE är 165 x 220 mm, vilket gör den tillräckligt stor för omfattande anteckningar men ändå smidig nog att bära med sig i en väska eller ryggsäck. Den här anteckningsboken är idealisk för designers, kreatörer, studenter och yrkesverksamma som värdesätter kvalitet och design i sin dagliga anteckningsföring.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Graphic L – PRÊT-À-ÉCRIRE”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *