Nuuna Notebook Graphic L – OX

Beställ nu!

kr339.00

Nuuna Notebook Graphic L – OX är en högkvalitativ anteckningsbok med ett omslag prytt av ett grafiskt oxmotiv. Anteckningsboken har prickade sidor och är tillverkad av hållbart papper.

Artikelnr: 10623500069060287 Kategori:

Nuuna Notebook Graphic L – OX är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar en attraktiv design med funktionell användbarhet. Den har en storlek på L, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser och idéer. Omslaget på denna modell kännetecknas av en oxiderad metallisk yta som ger en unik och modern känsla.

Omslaget är tillverkat av ett slittåligt material som skyddar sidorna inuti. Detta ger anteckningsboken en robust och hållbar känsla, vilket gör den idealisk för daglig användning. Den oxiderade effekten på omslaget ger varje exemplar en individuell karaktär, då ingen anteckningsbok är exakt den andra lik.

Inuti hittar man 256 sidor av högkvalitativt, svenskt 120 grams Munken-papper. Pappret är syrafritt och har en lätt gräddvit nyans som är skonsam för ögonen och passar utmärkt för både skrivning och teckning. Sidorna är prickade, vilket ger en subtil vägledning för skrivning och ritning utan att vara lika dominerande som linjerade eller rutade sidor.

Nuuna Notebook Graphic L – OX är även utrustad med en öppen ryggbindning, vilket gör att boken kan ligga helt platt när den är öppen. Detta är en uppskattad detalj som underlättar skrivandet och tecknandet över hela sidan. Boken har även en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken stängd och skyddad när den inte används.

För att hålla ordning på dina anteckningar har boken även två sidmarkörer i olika färger. Det finns ingen inre ficka, vilket är vanligt i många andra anteckningsböcker, men detta bidrar till Nuuna Notebook Graphic L – OX:s slimmade och stilrena design.

Sammanfattningsvis är Nuuna Notebook Graphic L – OX en elegant och praktisk anteckningsbok för kreativa yrkesverksamma, studenter och alla som uppskattar kvalitet och design i sin vardag. Dess unika omslag och högkvalitativa papper gör den till en lyxig plattform för alla typer av kreativa uttryck.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Graphic L – OX”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *