Nuuna Notebook Graphic L – Nouvelle Vague

Beställ nu!

kr339.00

Nuuna Notebook Graphic L – Nouvelle Vague är en högkvalitativ anteckningsbok med ett konstnärligt omslag inspirerat av den franska nya vågen. Den innehåller 256 sidor av svenskt premiumpapper och är perfekt för skrivande och skissande.

Artikelnr: 10623501862750111

Nuuna Notebook Graphic L – Nouvelle Vague är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar en stilren design med funktionalitet och hållbarhet. Den här modellen är inspirerad av den franska filmrörelsen Nouvelle Vague, vilket återspeglas i dess minimalistiska och konstnärliga omslag.

Produktspecifikationer:

– Storlek: Den här anteckningsboken är av storleken L, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser och idéer. Måtten är vanligtvis runt 165 x 220 mm, vilket gör den tillräckligt stor för detaljerade anteckningar samtidigt som den är lätt att bära med sig.

– Omslag: Omslaget är tillverkat av slät, återvunnen läderimitation och har en distinkt grafisk design som är inspirerad av Nouvelle Vague-estetiken. Designen är ofta i svartvitt med abstrakta mönster eller motiv som ger en modern och sofistikerad känsla.

– Bindning: Boken är trådbunden vilket ger en platt öppning och gör det enkelt att skriva över hela uppslaget. Bindningen är också hållbar och tillåter anteckningsboken att hålla länge även vid daglig användning.

– Papperskvalitet: Pappret är av hög kvalitet, 120 grams Munken-papper, vilket är känt för sin släthet och hållbarhet. Det är också syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid. Pappret är lämpligt för olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor, utan att bläcket blöder igenom.

– Sidantal: Anteckningsboken innehåller vanligtvis omkring 256 sidor, vilket ger gott om utrymme för långvarig användning.

– Punktraster: Sidorna är punktrasterade, en diskret guide som är idealisk för både skrivande och tecknande. Punktrastret hjälper till att hålla texten rak och kan även användas för att skapa diagram eller layouter.

– Miljövänlighet: Nuuna strävar efter att vara miljövänliga i sin produktion. Anteckningsboken är tillverkad med omsorg om miljön, med material som är hållbara och återvunna där det är möjligt.

– Extra funktioner: Boken kan också inkludera funktioner som ett elastiskt band som håller boken stängd, en pennhållare och en innerficka för lösa papper eller visitkort.

Nuuna Notebook Graphic L – Nouvelle Vague är en premium anteckningsbok som passar perfekt för designers, kreatörer och alla som uppskattar en kombination av stil och funktion i sin vardag. Dess unika design och högkvalitativa material gör den till en uppskattad följeslagare för idéer, projekt och dagliga anteckningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Graphic L – Nouvelle Vague”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *